If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Е сега вече ще ми трябва и майстор....вчера дадох хубавата си алфа на гаджето и я нацепи в една канавка на витоша....последствията са супер отвратителни
Бронята с халогените....маската...ляв калник....2-те греди отдолу са изкривени...днеска ще ходя до италианеца да видя за какви пари става на въпрос че аз кеш имам около 400...трябва ми някой да ми изправи гредите и да ми напасне бронята маската и калника...баси шита
еми аз имам ама ми каза че в близкия месец нямало да я бъде и ме прати при някакъв друг който вчера вече си беше тръгнал ..... днес ще отида да видя колко пара ще иска за изправянето на гредите и напасването... след 1 час отивам при италианеца да видя за калник броня и маска колко ще ми вземе гадината
Не вярвам да те успокоя, но аз най-добре те разбирам. Направих същото само преди 10 дни. Отказах се да я оправям, но явно твоите щети са по-малки.
В Полмо ще могат да я оправят, а мойта я купи вчера едно момче от с. Пролеша - 20км. от Сф., на който това му е работата, но не го познавам добре и не мога да ти го препоръчам. Въпреки това той предположи, че ще може да я оправи до 20 дни, а сигурно си я виждал как изглеждаше: http://snimka.bg/profile.php?edit_photo&photo_id=658687
Comment